Cepci Ver1.1

ilk öncelikle size delphi projemi hocaya verdiğim gibi tanıtayım buradan.

----------------------------------------------------------------------

DELPHI DÖNEM PROJESİ


Cepci Ver.1.1

Cepci adlı program cep telefonu satıcıları için tasarlanıp uygulamaya geçirilmiştir.

Cepci Programın Genel Özellikleri

1)Programda kullanım kolaylığı ön planda tutulmuş ve geçişlere kısa yollar atanmıştır.



2) Müşteri Kayıt Sekmesinde müşteri kayıtlarınızı yapabilir. Son Kayıtlar bölümüne sağ tıklayıp kayıtlı müşteri üzerindeki diğer işlemleri gerçekleştirmek için menüler arası kolay geçişler sağlayabilirsiniz.


3) Servis Girişi sekmesinde müşterilerinizi kolaylıkla bulabilir ve müşterilerinizi çok fazla bekletmeden ürünlerinin kaydını yapabilirsiniz. Kayıtlı olmayan marka ve modelleri pencere üzerinde sağ tıklayarak çıkan menüden hızlıca ekleyebilirsiniz.

4) Servis Çıkışı sekmesinde çıkışı beklenen müşterileri aramakla zaman kaybetmeden işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

5) Ürün Satış sekmesinde ürün satacak olduğunuz müşterileri zaman kaybetmeden bulabilir. Ödeminin peşin ya da gelecekte vermek üzere olduğunu belirtebilir. Önceden yapmış olduğu alışverişleri görüp tahsilât yapma gibi durumları bu sekemeden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yeni gelen ürünleri de pencere üzerinde sağ tıklayarak açılacak olan menüden hızlıca ekleyebilirsiniz.


6) Sistem sekmesinde oluşturulan ikon sayesinde işlemlerinizin daha da kolaylaştırılması amaçlanmıştır.

Tabi aslında bunun başında daha cafcaflı bir kapak vardı ama onuda projem tam olarak bitince yayınlamak istiyorum. Şu an için Müşteri bilgileri ve ayarlar sekmesini oluşturmadım kağıt üzerinde bir iki taslak çizdim ama uygulamaya geçirmedim inşallah onuda ara tatilde hallederim artık. Aklıma gelmişken ben bu tanıtımı yazıcıdan çıkartırken kartuş bitti herhalde bütün formlar pembe oldu bidiğin pembe inşallah hoca hakkım da yanlış bir şey düşünmez :)




Yorumlar

Popüler Yayınlar